Motörhead – en legende innen rocken

Det engelske tungrockbandet Motörhead ble dannet allerede i 1975. Siden den gang så har bandet hatt flere bandmedlemmer som har kommet og gått, men med vokalist og låtskriver Ian «Lemmy» Klimister som et trofast og lojalt bandmedlem.

MotörheadMotörhead opplevde stor suksess i årene mellom 1978 til 1981. Det var i disse årene at ‘Louie, Louie’ og ‘Ace of Spades’ kom. Da spilte Motörhead sammen med AC/DC, med Ozzy Osborne, på festivaler verden rundt, de ble slått stort opp i Rolling Stones Magazine og de ble spilt på BBC. Suksessen så ut til å stige rett til himmels, og bare fortsette rett oppover. I tillegg kom konsertalbumet ‘No sleep ‘til Hammersmith’ ut i 1981, og albumet gikk rett inn på 1. plassen på listen over de mest solgte albumene i Storbritannia.

På åttitallet ble flere bandmedlemmer skiftet ut, men Ian «Lemmy» Kilimister ble i bandet. Og, godt er det, for Motörhead endte med å spille verden rundt, gi ut flere albumer og delta på toppen av tungrocklisten helt til Lemmy Kilimister døde på slutten av 2015. Da hadde bandet gitt ut 23 studioalbum og 5 konsertalbum samt 3 samlealbum.

Det er ikke så veldig rart at NetEnt ønsker å hylle Ian «Lemmy» Kilimister og Motörhead med en heftig utviklet spilleautomat på . Her kan du spille for å vinne, mens du nyter klassikerne ‘Ace of Spades’, ‘Killed by Death’, ‘Iron First’ og ‘Overkill’. NetEnt er en gjeng med dyktige spillutviklere og når NetEnt ønsker å hylle noen, så gjør de det med en sjelden stil.

Liker du Motörhead fra før, eller er du nysgjerrig på hvordan de kunne ligge så lenge på toppen av favorittlistene, ta deg en tur innom denne spilleautomaten. Da får du både spilleglede og god musikk. Og kanskje inspireres du til å vinne også? Alle gode ting er jo tross alt tre.